top of page

tørke papir og desinfeksjonsmiddel

katrin 03.jpg

Vi leverer kvalitet tørke papir til rengjøring  av solsenger til uslåelig pris - 6998’kr+

mva ferdig levert inkl i prinsen over hele landet  
- 20 kartonger x 6 / 120 Ruller 320 m på pale .

katrin 01.jpg

–  City Sun  –

AN INVITATION TO TAN

 

Med dette nye konseptet forlater CITY SUN de konvensjonelle oppfatningene om ett studio. Sammen med oss kan du oppdage det unike aspektet ved nye ideer og nyte godt av uventede muligheter. For å kunne oppnå en troverdig presentasjon av din kapasitet og dine produkter er det viktig å designe ”scenen for din ankomst” på en profesjonell og gjennomført måte. Interiøret sørger for å sette det gjennomførte konseptet ut i livet, ned til minste detalj: Former, farger, og materialer kommer sammen og gir liv til den unike atmosfæren.

 

 

☀️TRYGT OR KOMFORTABELT

 

☀️FINT OG FLEKSIBELT

 

☀️VELKOMMEN TIL SOLSTUDIOET

Last gjerne ned en brosjyre gjennom følgende linker:

Brosjyre Norsk

Brosjyre Engelsk

Backlite Poster

Trygg_og

Lyssettingen er et av de grunnleggende designelementene i vårt studiokonsept. Den setter en kurs, skaper atmosfære og trekker oppmerksomheten mot produktene. Lys er et sentralt element når det gjelder å understreke beskjeden SOL. Opplyste bilder brukes for målrettet presentasjon.

 

Hvert studio har sin egen individuelle grunnplan og sine egne konstruksjoner og krav. Ved å bruke fast utstyr når man sin grense relativt raskt. Bit for bit legges de individuelle modulene til for å skape den fullstendige installasjonen. 

 

På denne måten kan de mest ulike løsninger realiseres individuelt.

 

–  Trygt og komfortabelt  –

Fint_og

CITY SUN kan tilby smarte avlukkemoduler som gjør at du kan skape fleksible og spennende grunnplaner etter 22,5° rutenett. Muligheten til å velge mellom hengslede dører og skyvedører gir ytterligere frihet i planleggingen.

 

–  Fint og fleksibelt  –

Velkommen_CS

–  Velkommen til City Sun solstudioet  –

Disken blir ofte midtpunktet i et studio. Den er knutepunktet mellom kunde og service. Møbelets lineære form legger vekt på kommunikasjon. Hvert krav kan tilfredsstilles gjennom tilstrekkelig planlegging. Den store lyskilden i fronten av disken inviterer kundene inn.

 

bottom of page